ConXys Connectivity

Cutting edge.

Connectiviteit begint met techniek. De ConXys-mensen zijn diep in hun ziel dan ook nog altijd bèta-mannetjes. Onze harten gaan harder kloppen van cutting edge technologie. Voor ons is techniek echter niet het hoogste doel. Onze natuurlijke reactie is juist techniek door te vertalen naar tijdwinst, installatiegemak, gebruiksgemak, kostenbesparing. Naar voordelen en naar euro's. Van nature is ConXys een techneut, uit passie een engineer, uit realisme een zakenman.

Cutting crap.

Voor ConXys is logica de muze, techniek is ons instrument. Techniek is belangrijk, maar ondergeschikt aan het proces en het business model. Als onafhankelijke partij kunnen wij van een afstand naar processen en verdienmodellen kijken. Wij denken niet vanuit merken of producten. Wij hebben niet de ballast van productlevenscycli, cash cows of het belang van de status quo. Wij boeken vooruitgang in connectivity. Voor elke schakel in de keten.

Connectivists wanted

ConXys maakt een constante groei door en daarom zijn wij altijd op zoek naar talent – andersdenkenden die de connectie durven te maken tussen techniek, proces en business.

Open sollicitatie
The Connectivist
Hans Veldhoen

Commercial Director

Hans Veldhoen heeft een natuurlijke drang elk proces te ontrafelen, aan elke box in de flowchart een variabele te hangen en elke variabele om te buigen naar een voor zijn klant zo gunstig mogelijk getal – make it stupid simple. Eerder profiteerden Isolectra, FCI en Holec van deze aangeboren afwijking, in 2004 was Hans mede-oprichter van ConXys.